Besök hos Nydahl i Skanör

I går gjorde vi en utflykt till Skanör. Vädret var hyfsat, vi var lediga och jag ville väldigt gärna besöka inredningsbutiken Nydahl, som har så otroligt fina och inspirerande inredningsdetaljer, krukor och växter för hemmet och trädgården.

Här kan man strosa runt länge och njuta och inspireras…

Jag kan rekommendera de snygga grå betongkrukorna som finns i olika storlekar. Vi har fyra av dem på vårt trädäck och är supernöjda!

En av Ylva Skarps vackra kuddar fick följa med oss hem den här gången och jag är så glad för den. Den kommer att passa fint i vår grå soffa…

Why not start with yourself

Lise-Lotte Nydahls blogg hittar ni fina bilder och kan läsa om vad som händer i butiken och vilka nyheter som kommer in.

Innan vi åkte hem åt vi en god lunch med glass till efterrätt hos da Aldo. Det hör liksom till när man är i Skanör!

Resten av helgen har jag målat och målat och målat…Jag bestämde ju mig för att äntligen måla om vårt vitrinskåp i torsdags. Det är i björk, men har efter många år blivit gult i tonen. Nu får det matt vit färg istället. Jag hade först tänkt att bara måla det på utsidan och behålla träfärgen inuti, men när jag hade målat ett lager såg jag direkt att det såg för gult ut. Det var bara att dra bort maskeringstejpen, börja sandpappra och måla häftgrund. Nu efter tre lager färg, ser jag att det behövs ytterligare ett lager innan jag är nöjd. Jag vet med andra ord vad jag ska göra i morgon också!

Förhoppningsvis kan jag visa er resultatet snart…

Ha en riktigt skön söndag!

Christina

2 svar på ”Besök hos Nydahl i Skanör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *