Blinka lilla stjärna…

Dan före dan före dopparedan…nu går dagarna fort! Jag gissar att det är många som har fullt upp med julförberedelser på alla lediga stunder. Själv ska jag snart ta en liten välbehövlig paus i julstädningen och ge mig iväg på ett yogapass – ett litet andrum som förhoppningsvis ger ny energi!

Jag inspireras just nu av dessa rofyllda, vackra bilder med stjärnor från Tine K Home

Levande ljus, julens gröna växter – kanske en liten gran – och några fina stjärnor och julstämningen är ordnad! Det är ofta det enkla, naturliga och okomplicerade som är det allra vackraste…

Jag älskar även julens alla blommor som amaryllis, hyacinter, tazetter och ljulrosor – men drar ner på övrigt pynt. Under adventstiden är det vita blommor som gäller, men på julafton smyger det röda sig in här hemma och jag har alltid röda tulpaner på bordet.

Ta det nu lugnt i julstöket – och glöm inte att andas!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *