Det naturliga, enkla och vackra…

Advent närmar sig med stormsteg och ute på stan pyntas det i butiker och skyltfönster. När jag letade inspiration till adventsdekorationer fastnade jag för den här vackra stjärnan i Broste Copenhagens höst- och vinterkatalog…

En enkel, stilren stjärna och en eukalyptuskvist…Så vackert! Det här får bli min ledstjärna när jag julpyntar i år. Som ni vet är jag ju inte så mycket för pynt och omger mig helst med levande ljus och julens alla växter, kryddor och härliga dofter. Det enkla och naturliga är verkligen det allra vackraste och det som vinner i längden!

Hoppas att ni har haft en bra vecka trots de ofattbara, tragiska händelser och oroligheter som just nu berör oss så starkt. I allt det mörka finns det lyckligtvis ändå mycket kärlek och många glädjeämnen att fokusera på. Vår familj glädjs åt att vi igår fick tillökning i släkten; en liten gosse – min sambos brorsbarn och vår dotters första kusin! ♡

Ha en fortsatt fin novemberdag!

Christina

Ett svar på ”Det naturliga, enkla och vackra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *