Fredagsfeeling och inspiration från Asplund…

Så var det fredag igen! Solen skiner här utanför och jag känner mig full av energi efter ett härligt yogapass i går kväll och en god natts sömn.

Jag håller just nu på att fördjupa mig i bildhantering och bildbearbetning och går en kurs för att lära mig Lightroom och fräscha upp och fördjupa kunskaperna i Photoshop. I samband med att jag installerade Lightroom gick jag igenom mina bilder från möbelmässan och hittade den här bilden från Asplunds fina monter…

Möbler i mörkare träslag, som dark smoked oak, och bruna toner syntes hos flera utställare på möbelmässan i år. Snyggt, men svårt att få ihop med de ekgolv som ligger hemma hos många av oss. Jag tycker att det krävs ett ljust eller ett mörkt golv för att det ska bli riktigt snyggt.

Blommorna får symbolisera veckans fredagsbukett. Det är ju så härligt med lite vackra  krispiga blommor inne i väntan på våren. Det behöver inte alltid vara en stor bukett, utan ibland är det t o m finare med en eller ett par favoritblommor i en snygg vas, som t ex ranunkler som är så fina just nu.

Nu ska jag gå ut i solen en sväng. I trädgården blommar snödroppar, vintergäck och några krokusar. Och jag tror nog att jag kan hitta ännu fler krokusar om jag lättar lite på lövtäckena….

Ha en riktigt härlig helg!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *