Friska ljumma vindar…

…blåste det på beachen här i Lomma idag!

Solen tittade fram mellan molnen på eftermiddagen och det blev en underbar dag. Jag älskar att vara på stranden sådana här dagar! Och det är så skönt när det inte är så mycket folk som när det är strålande sol och vindstilla – vi hade stranden nästan för oss själva.

 Det var en nästan tropisk känsla – så vackert!

En perfekt dag för surfing! Tyvärr blev det ingen windsurfing för min del, eftersom jag inte hade våtdräkten med mig. Trots att jag blev påmind om att ta med den! Jag var helt enkelt för lat idag…men sugen på att surfa var jag allt! Men det kommer fler tillfällen…

Något riktigt bad blev det inte heller. Det var bara dottern som glatt hoppade i. Jag lyckades fånga henne på språng ”knappt synlig” på bild – hon är verkligen ingen linslus…

Själv tog jag premiärdoppet från bryggan nere i hamnen i går kväll. Underbart! Det får nog bli en vana med kvällsdopp i sommar…

Det blev ett sent inlägg den här gången. Jag har jobbat lite i kväll och tiden rusade iväg som vanligt…

Ha en riktigt fin start på veckan!

Christina

Ett svar på ”Friska ljumma vindar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *