Gott Nytt 2015!

Så lider 2014 mot sitt slut och vi får ett nytt år med nya möjligheter och utmaningar!

Året som har gått har varit spännande och utvecklande på många sätt. Jag har kommit i kontakt med så många trevliga och inspirerande människor och skapat nya värdefulla kontakter. Jag har fått nya kunder och haft roliga och spännande uppdrag hos så väl privatpersoner som företag. Och i höst har jag fått min första kund utanför Sveriges gränser; i Danmark närmare bestämt! Jag har också inlett ett samarbete med Flädie Möbler och Foto-Arki och tillsammans har vi bildat Flädie Miljö. Det finns med andra ord mycket att bygga vidare på under nästa år – och jag är så tacksam att jag får fortsätta syssla med det som jag älskar och brinner för!

Men nu ska vi fira nyår! Här håller vi som bäst på att förbereda nyårsmenyn som i år har italienskt tema med inspiration från Stefano Catenacci – antipasti, pasta med havskräftor, bresaola och tiramisù (men den står gästerna för:)) och framåt tolvslaget åker panettonen och champagnen fram…

Det nya året planerar jag i de här två finfina kalendrarna…

Jag hör till dem som fortfarande vill ha en fysisk kalender att skriva i och väljer den med omsorg. Den lite större som går i gråbeige (greige) ton är köpt på Bookbinders i Göteborg. Jag valde att sätta en snodd i min kalender och har även en snodd i ljusare ton om jag vill växla. Den andra söta lilla ljusgrå kalendern som matchar perfekt, har jag fått av min älskade dotter i julklapp. Hon köpte julklappar alldeles själv för fösta gången i år. Vi får se hur jag lyckas koordinera mina dagar i dessa båda kalendrar!:)

De senaste dagarna har vi haft underbart vinterväder, men nu har det tyvärr blivit mildare igen….

Vinterpromenad längs havet här i Lomma. Turning Torso och Öresundsbron skymtar i solnedgången.

Förhoppningsvis bjuder det nya året på fler sådana här fina vinterdagar!

Jag önskar er en riktigt härlig nyårsafton och ett varmt och lyckosamt 2015!!

Christina

Ett svar på ”Gott Nytt 2015!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *