Höstkänsla och varmare toner i inredningen

Jag har precis varit på Espresso House här i Lomma med en väninna och njutit av solen och värmen på terassen. Hösten visar sig ju verkligen från sin bästa sida just nu – hoppas det fortsätter så!

Men det skymmer allt snabbare om kvällarna och vi behöver mer ljus inne. Det blir allt viktigare med en bra och fungerande belysning igen (se belysingstips här). Det är också skönt att omge sig med varmare, mustigare toner och lite tjockare material i textilier. Här hemma byter vi ut en del kuddar och plockar fram filtar, fällar och ljusstakar. En höstig bukett på soffbordet blir pricken över i! Med en inredning i neutrala färger som bas är det lätt att byta ut textilierna efter årstidernas skiftningar. Nu på hösten är det till exempel fint med toner i rostrött, petroleumblått eller senapsgult till en neutral bas.

Himlas vackra sortiment finns det många sköna textilier att välja bland…

Och jag bäddar gärna med det härliga sänglinnet i kollektionen Soul of Himla. Jag älskar de vackra broderade örngotten…

Men innan det blir nya höstsaker här hemma, ska jag fortsätta att rensa ut inför den stora bloggloppisen på Lorensdals gård nu på söndag! Förutom lite inredningsprylar kommer jag bland annat att sälja fina tjejkläder från märken som Tommy Hilfiger, Noa Noa, Chill Norway, Betit Bateau och Benetton.

I kväll blir det fika på stan med en annan vänninna och sedan bio – Glada hälsningar från Missångerträsk. Det är aldrig fel med en bra feel good-film…:-)

Ha en riktigt skön höstvecka och njut av solen!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *