Inspirerande lördag på temat Träning & Hälsa…

I går anordnade Walles & Glanz PR-Event årets första stora bloggmässa på Slagthuset i Malmö. Den här gången var temat Träning & Hälsa. Jag var VIP-bloggare och tog med mig en väninna för att få tips och ny inspiration…

Och massor av tips och inspiration fick vi! Höjdpunkten var Fredrik Pauluns intressanta föredrag om kost och om hur kroppen reagerar på olika näringsämnen som till exempel socker. Pauluns egna produkter innehåller inget tillsatt socker. Jag brukar äta müslin med blåbär och vanilj på morgonen och ser fram emot att prova den nya ungsrostade müslin.

Itrim brättade och gav råd om hur man kan komma i form och nå snabba resultat med rätt kost och träning. Det bjöds också på en fartfylld modevisning med kläder från MM Sports och många intressanta utställare var på plats; det delades ut förfriskningar och produktprover och bjöds på handmassage och många goda råd.

Frozen Yoghurt från Yogiboost med olika topping på var supergott. Jag testade också Body Shops nya serie med Fuji Green Tea som kändes väldigt fräsch. Hos L’Occitane fick vi handmassage med en härlig kräm och fick veta mer om deras hudvårdprodukter med örter och aromer från Medelhavet. Jag har inte testat dem tidigare, och ser därför fram emot att prova produkterna som vi fick med oss hem. De doftar ljuvligt! I goodiebagen låg även Fredrik Paulins bok Mätt & Smal full med nyttiga recept och en intressant inledning om hur vår personlighetstyp påverkar vårt förhållande till hunger och mättnad. Jag känner igen mig i mycket av resonemanget och ska fördjupa mig lite mer i det…

Goodiebags och produktprover tackar man ju inte nej till! Längst fram ligger en vit tub med ekologisk bodylotion från Maria Åkerberg som jag också ser fram emot att prova. Doften vintergrön rosmarin låter spännande!

Nu känner jag mig verkligen peppad och inspirerad att äta nyttigt och ta hand kropp och själ! Jag tränar regelbundet yoga och försöker promenera så ofta det går, men jag känner att jag behöver komma igång med lite annan typ av träning också…

Ha en fortsatt skön söndag!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *