Klassiska elefanter på tapeten

Idag lanserar Svenskt Tenn Estrid Ericsons underbara klassiska elefantmönster som tapet…

Tapeten finns med grå, blå eller hallonröd bakgrund.

Mycket fin som fondtapet eller varför inte i en liten hall? Om min dotter hade varit lite yngre hade det helt klart blivit en vägg med elefanter i hennes rum!

Mönstret ritades av Estrid Ericson redan på 1930-talet efter en förlaga från Belgiska Kongo och trycktes på textil i slutet av 1930-talet. Så klassiskt och vackert. Själv har jag mönstret på en kudde och bricka i svart som jag tycker så mycket om och använder ofta och gärna!

Nu ska jag jobba vidare en stund, innan jag åker in till stan för att luncha med en f d arbetskamrat och firar att det snart är helg!

Ha en fin fredag!

Christina

2 svar på ”Klassiska elefanter på tapeten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *