Långa öron och små tassar…

Jag vet inte vad det är med mig! Jag har en förmåga att dras till inredningsartiklar med harar och kaniner. Visst är de små krabaterna charmiga? Men var försiktig – det kan vara en hårfin balans mellan kitsch och stil när man låter dem ta plats i inredningen.

Den här underbara skålriken från Gustavsbergs Porslinsfabrik har stått på min önskelista ett tag. Visst är den fin? Den ingår i den nya serien ”Svenska djur” formgiven av designduon Prins Carl Philip Bernadotte och Oscar Kylberg.

Den här busige lille krabaten heter ”Magic Bunny” och är en tandpetshållare från italienska Alessi (formgiven av Stefano Giovannoni). Den står på en hylla i vårt kök och ser lurig ut.

Flaskproppen i form av en kanin gav jag mig själv i present när jag hittade den på Illum Bolighus i Malmö innan jul.

Den här handtuftade ullmatten från a-carpet är bara så underbar…små spår av en hare på  nyfallen snö! Så enkelt och vackert! Mattan är formgiven av norska Permafrost.

Men sötast av alla är vår lilla busiga kanin Smulan som bor i dotterns rum. Vi älskar henne trots alla söndergnagda lampsladdar och förstörda ljusslingor…

Christina

 

Ett svar på ”Långa öron och små tassar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *