Min ”glamorösa” vardag

Det har blivit en hel del inlägg från mässor, hotell och butiker den sista tiden. Nu är det ju inte så att en inredares vardag alltid ser ut så…

Igår eftermiddag besökte jag ett privat hem som just nu är en byggarbetsplats, eftersom hela bottenvåningen totalrenoveras. Väggar har tagits bort för att skapa en stor öppen yta där entré, kök och vardagsrum integreras. Jag hjälper familjen med planlösning, inredning och möblering. Vi är inte riktigt där än, men nu när väggarna är där de ska vara och balkar och bärande pelare är på plats, behövde jag ta lite kompletterande mått.

Joakim Olsson från Skala 1:1 arbetar här i den del av huset där ett nytt kök snart ska komma på plats.

Det kommer att bli fint när det är klart! Ljust, fräscht och mycket rymd…

Nu ska jag snart bege mig till Limhamn för att luncha och hälsa på hos Eva som driver mäklarfirman East & West. Det ska bli så roligt att träffa henne –  det var länge sedan sist!

Hoppas att solen skiner hos er också!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *