Rom – den eviga staden

Det blir ett sent inlägg i kväll. Jag och familjen är just hemkomna ifrån Rom…
Det har varit fantastiska dagar och vi har sett och upplevt massor! Nu måste jag sortera alla minnen och intryck – och alla de hundratals bilder som jag har tagit. Sedan lovar jag att bjuda på lite mer Rom-inspiration här på bloggen…

Bilden ovan över Piazza di Spagna är tagen från Spanska trappan. I bakgrunden skymtar Peterskyrkan. Längs med torget och gatan rakt fram, Via Condotti, ligger alla de exklusivaste butikerna. Här blev det tyvärr mest fönstershopping för min del. Men det kan ju vara nog så inspirerande!

Jag älskar Dolce & Gabbanas skyltning med handmålade hjul från klassiska sicilianska hästkärror…

När vi kom hem väntade Lommabladet, vår lokaltidning, i brevlådan. Idag var intervjun som Lena Karlsson gjorde med mig i förra veckan med. Ni som tycker att det är roligt att läsa den och inte har tillgång till tidningen, hittar den här.

Nu måste jag försöka få några timmars sömn; i morgon väntar en jobbdag…

…och ute smattrar regnet mot rutan.

Jag längtar redan tillbaka till Italien igen!

Christina

Ett svar på ”Rom – den eviga staden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *