Stockholm Furniture & Light Fair

Det var en rolig och intensiv dag på Stockholm Furniture & Light Fair igår. Mycket inspiration och många intryck att ta in och sortera! Det fanns många vackert stylade montrar och snygga produktnyheter – såväl, möbler och belysning som kakel och textilier.

 Det är fortfarande mycket pasteller blandat med klarare och mer mättade nyanser, metaller, trä och naturmaterial. Mycket bearbetade detaljer och vackert hantverk. På den offentliga sidan finns det just nu en uppsjö av olika typer av flexibla möbler som kan anpassas och kombineras efter arbetssituation och behov. Jag såg också många snygga och dekorativa  ljudabsorbenter i olika färger och former. Mer om det i ett kommande inlägg!

Här följer ett axplock från några av mina favoritmontrar…

Menu hade en otroligt fin monter med vacker färgsättning och kombination av olika former, material, möbler och inredningsdetaljer. Disken är ju bara så snygg!

Klongs vackra monter med många snygga möbler, belysning och lekfulla detaljer. Jag som vurmar för Italien la naturligtvis märke till Pinocchio som fick var med på ett hörn…

Snygga detaljer, färger och kubistiska former hos By Lassen.

Prisbelönta fåtöljen Emma hos Gärsnäs. På bilden syns även nya fåtöljen Emily som lanseras nu i februari.

Dova pasteller med inslag av klara färger hos Gubi och Bestlite. Lägg märke till den snygga hyllan.

Vackra textilier, möbler och detaljer hos Asplund.

String visade nyheter som kändes helt rätt i tiden. Jättesnygg och fräsch monter! På mittbilden syns det fällbara bordet som jag har skrivit om i ett tidigare inlägg.

Vackera former, material och hantverk i soffan Bow av Lisa Hilland för Gemla.

Det finns så mycket mer att visa och jag kommer att återkomma till mässan i kommande blogginlägg.

Ha en skön och solig torsdag!

Jag har en småkrasslig liten tjej här hemma, så idag blir det mysdag för vår del!

Christina

Ett svar på ”Stockholm Furniture & Light Fair

  1. Så mycket snyggt! Ja, jag gillar nog det mesta du visar! Klong-lampan Bumble vill jag gärna se i verkligheten, säkert lika fin som på bilden. Gissar dock att prislappen är hög! Menus väggljusstake är så effektfull i grupp!
    Ha det gott!
    Irene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *