Strandliv och spännande samarbete

Hoppas att ni har haft en skön vecka!

Själv har jag varvat jobb och lite ledighet den här veckan, vilket passar mig ganska bra!

Jag har bland annat arbetat vidare med ett jätte roligt och spännande samarbete med Flädie Möbler och Foto-Arki som inleddes för ett par veckor sedan. Vi har mycket saker på gång och jag berättar snart mer!;-)

Dottern har gått på vindsurfingkurs på förmiddagarna och jag har också varit med nere på stranden en del. Vädret har varit lite växlande, men en hel del sol och sköna vindar har det ändå varit. Och idag på förmiddagen var jag med ute och surfade ett par timmar…Så kul, men det känns i kroppen när man inte är van!

Lomma Beach när den är som bäst…:)

Ni som följer mig på Instagram (ambienti_inredning) känner igen bilderna.

Nu ska jag avsluta veckans jobb och istället fixa till mig lite, innan vi ska bege oss till vänner en bit härifrån!

Ha en riktigt härlig sommarkväll och en skön helg!

Christina

2 svar på ”Strandliv och spännande samarbete

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *