String – en älskad klassiker

I mitt barndomshem hade vi en Stringbokhylla med skåp och integrerat skrivbord. När String blev populär på nytt, hade jag först lite svårt att ta den till mig. Ibland är det ju så med saker som vi har vuxit upp med…

Men nu när String finns i så många nya färger, träslag och utföranden och känns ny och fräsch, har den äntligen vunnit mitt hjärta. Den är ju egentligen helt genial och kombinationerna och användingsområdena är oändliga!

Jag tilltalas av den här kombinationen med kökshyllor, skåp och integrerat bord…

Anna von Schewen och Björn Dahlström har ritat en serie nya delar string+, som tillför nya funktioner och tar utseendet ytterligare ett steg framåt. Först ut är den fällbara bordskivan på bilden.

Nu ska jag ta på mig varma kläder och ge mig ut i stormen för att fixa ett par saker. Vi har nämligen en tioåring att fira lite senare i veckan…

Ha fin start på denna kalla och blåsiga vecka!

Christina

Ett svar på ”String – en älskad klassiker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *