Vacker juldekor hos Artilleriet

När vi var i Göteborg i helgen var jag ju bara tvungen att besöka Artilleriet, där det är  vacker julskyltning just nu. Jag älskar stämningen och mixen av blommor, inredningsdetaljer, möbler och belysning här…

Borden var fulla av vackra blomsterarrangemang och juliga prylar och granen stod klädd mitt i butiken…

Det är så charmigt när vintage och klassiker blandas med modern och trendig design, och det märks att sortimentet är handplockat och noga utvalt!

Två små kaniner i porslin fick följa med hem till vårt julbord, och så blev min önskelista definitivt lite längre efter besöket!;-) Här finns ju så många fina saker! Tur att webbshopen har fraktfritt fram till nyår.

Det blev en runda på NK också, och besök i favoritbutiken Stefanel, Bookbinders och några andra ställen på vägen. Bland annat hos den här mysiga lilla butiken med växter, krukor och inredningsdetaljer…

Floramor & Krukatös hade jag aldrig hittat till själv. Tack snälla Irene – Proforma blogg – för att du tipsade mig! Det var väl värt ett besök och hit kommer jag att återkomma!

Ha en riktigt skön dag!

Jag ska på inredningskonsultation hos en kund nu på förmiddagen och hoppas på lite sol framåt dagen…

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *