Vackra textilier från Himla

Hoppas att ni har haft riktigt sköna helgdagar! Det blev en lång bloggpaus för min del…Dagarna gick bara så fort och det har varit underbart att vara lite lediga hela familjen. Men den här veckan är vi tillbaka i de vanliga rutinerna med skola, jobb och aktiviteter igen. När julsakerna är undanplockade blir jag alltid lika sugen på vårnyheter och ljusa, krispiga färger.

Det är så härligt att bädda med nytt fräscht sänglnne och investera i lite nya handdukar och textilier i badrummen. Mina favoriter när det gäller textiler till sov- och badrum kommer från Himla. Jag värdesätter deras vackra, tidlösa design, ekologiska material och hållbarhetstänkande och det går oftast väldigt bra att matcha nyheterna med textilier som man redan har ur tidigare kollektioner.

Här kommer ett litet smakprov på allt fint som finns i den nya vårkollektionen Scandinavian Simplicity

The Stripe – en helt ny kollektion med urban känsla. Naturligt härligt linne som får en modern tvist genom randen som löper likt en tunn tuschlinje längs med kanterna – snyggt och effektfullt men ändå stilrent och enkelt.

Det är vackert att blanda lakan och örngott i olika nyanser.

Givna favoriter är de vackra och slitstarka handdukarna och badrumsmattorna av ekologisk bomull. Ett nytt doftljus och fräscha tvålar ger den där extra lyxiga känslan i ett nystädat badrum.

I den nya kollektionen The Stipe finns även dessa vackra linnehanddukar.

Nu hoppas vi att dagens snörusk (som just nu har gått över i snöblandat regn) snart lugnar sig och att vi får lite sol igen i slutet av veckan. I kväll trotsar jag ovädret och följer med dottern till ridskolan…Med rätt kläder så ska det nog gå bra!

Ha en fortsatt fin vecka!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *