Årets adventskalendrar…

Första december och äntligen dags att plocka fram adventskalendrarna! Dotterns fina kalender från The Body Shop inhandlades redan på höstlovet på färjan hem från Tyskland och bjuder på små härliga och väldoftande överraskningar varje dag…

När det gäller adventskalendrar har vi annars en uppskattad tradition här hemma som kommer från min sambos hem i Tyskland, nämligen en Adventskette med 24 små paket som sitter ihop i ett band och öppnas ett efter ett fram till jul. Min kära svärmor har knåpat ihop kalendrar i många år till man och fyra barn, men när vi själva fick barn tog vi (jag) över traditionen…

Det här är dotterns kalender som hänger på hennes garderob (vi måste hitta en bättre plats till den i kväll), men även sambon har fått en kalender med små godsaker.

Själv blev jag överraskad med en ask med små praliner som räcker fram till jul. Och på yttertrappan hade en kär vän lämnat världens sötaste lilla tekalender i morse…Tack snälla!

Förutom ett par traditionella luckkalendrar har vi också fina adventsljus från både Granit och Lagerhaus, så vi ska nog klara av att hålla koll på dagarna fram till jul!

Ha en fortsatt skön första decembervecka!

Christina

2 svar på ”Årets adventskalendrar…

  1. Pingback: Fina granar från Fabulous Goose och årets adventskalender… | Ambienti

  2. Pingback: Advent och dags för hyacinter… | Ambienti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *