Artilleriet – en favorit i Göteborg!

Idag blir det ett sent inlägg med ett par bilder från Artilleriet, en av mina favoritbutiker som jag besökte när vi var i Göteborg i veckan. Den är verkligen en dröm om man som jag är tokig i inredning, möbler och design…

Här möts man av en härlig mix av vintage och klassiker blandat med modern och trendig design av såväl välkända varumärken som lite mindre kända ”up and coming”. Det märks verkligen att sortimentet är handplockat och noga utvalt med stor kunskap och känsla!

Det finns många ”vill-ha-saker”; som Flos IC Lights (golvlampan syns på de översta två bilderna), Skrufs vackra vas Pallo (på soffbordet på den högra bilden), underbara doftljus från italienska Fornasetti, härliga kuddar och mycket, mycket mer. Jag fastnade för en liten bordslampa med marmorfot från &Tradition som ni hittar här. Det blev dock inget köp, eftersom jag ville fundera lite och dessutom hade spenderat tillräckligt för dagen på Stefanels sommarrea! Men som tur är har ju Artilleriet en bra webbshop, så det går ju att handla hemifrån också!;-)

Ha en riktigt skön och solig vecka!

Själv varvar jag jobb och ledighet veckan som kommer och hoppas på sköna augustidagar…

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *