Charmig stol från Moroso

Undrar hur stolen Kenny, formgiven av designduon Raw Edges för italienska Moroso, är att sitta i? Jag skulle gärna vilja provsitta den…

Under tyget som är format som en liten huva finns en stomme av metall. Likt när man viker papper i origami, har man format stolen av ett slätt material i ett stycke. Tyget består av garntrådar i två färger som är i hopvävda vertikalt mot varandra. Det randiga mönstret som förstärker formen på stolen, har kommit fram då man har ”dragit ur” trådar ur tyget. Tyget kommer från danska Kvadrat. Benstommen är i ek.

Vad tycker ni om stolen? Ful? Eller snygg?

Jag kan inte riktigt bestämma mig! På något sätt tilltalar den mig på ett lite charmigt och lekfullt sätt…och så gillar jag den enkla och rena formen…

Ha en skön och solig tisdag!

Christina

2 svar på ”Charmig stol från Moroso

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *