Besök hos Sia

I förra veckan var jag i Landskrona och besökte Sia Home Fashions showrum tillsammans med Eva på mäklarfirman East & West, som jag samarbetar med.

Hos Sia finns det mycket att titta på vill jag lova! Det är som en ”godisbutik” för en inredningsintresserad…Olika miljöer som dignar av möbler, blommor, glas, porslin, textilier och olika typer av inredningsdetaljer.

Vi blev väl omhändertagna med förfriskningar och ”guidning”. Vi gick många varv i rummen och det gällde att fokusera, för att hitta favoriterna i det stora sortimentet. Och det fanns väldigt många fina saker! Här kommer ett litet smakprov…

Hos Sia är julen redan på plats! Det här är den ”vita julen”…Jag fastnade särskilt för den snygga adventsljusstaken och den söta servisen med text på (som för övrigt passar året om)…

Det vackra vinglaset ”Alba” (som ingår i en serie med olika sortes glas) är krackelerat i botten och är en av Sias absoluta storsäljare…

 Ha en fin start på veckan!

Christina

11 svar på ”Besök hos Sia

 1. Hej jag undrar hur man får tag i de fina glasljustakarna som finns med fot eller utan. Köpte sådana för länge sen men en har gått sönder

  • Hej Monica,
   förlåt att du har fått vänta så länge på svar. 🙂
   Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med detta. Jag jobbar som inredare och har ingen egen butik. Ibland tipsar jag om olika produkter i bloggen, som i det här inlägget om Sia som jag skrev för ett antal år sedan.
   Jag rekommenderar dig att kontakta Sia direkt (https://sia-deco.com) eller någon av deras återförsäljare. Enligt hemsidan säljer Sebrina AB i Södertälje produkterna.
   Lycka till!

   Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *