En härlig utflykt till plantskolan…

Vad dagarna går fort! Och påsken närmar sig med stormsteg!

Dotterns påsklov började i fredags och hon har redan hunnit med en utflykt med övernattning med kompisarna. I veckan blir det ett par turer till ridskolan, Malmöbesök med småfix och shopping och så lite jobb för min del, bl a homestyling rådgivning, innan vi firar påsk på riktigt!

I går gjorde vi en härlig utflykt till Flyinge Plantshop. Det är så mysigt att komma ut på landet och det var så vackert och idylliskt med betande hästar och fina gårdar längs vägen. Flyinge Plantshop har jätte stort växtsortiment och kunnig och trevlig personal. Det var verkligen så inspirerande att gå runt och botanisera bland alla fina växter, vackra krukor, påskpynt och underbart blommande träd…

Vi behöver komplettera vår gamla avenbokhäck med en eller ett par nya plantor, men det får nog vänta till hösten vid närmare eftertanke. Vi behöver också få till lite bättre insynsskydd på baksidan. Och efter gårdagens besök funderar vi på att plantera ett vårkörsbärsträd på framsidan…Det går ju bara inte att motstå den vackra blomningen! Den här gången blev det bara lite småinköp, men vi kommer nog snart igen!:)

Nu måste jag sätta igång med middagen…

Ha en fortsatt skön söndag och en härlig påskvecka!

Christina

2 svar på ”En härlig utflykt till plantskolan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *