En underbar vecka på Sicilien…

Nu är dottern och jag hemma igen efter en helt underbar höstlovsvecka på Sicilien.

Kollaget består av veckans Instagram-bilder (ambienti_inredning)…

De första dagarna bodde vi på favorithotellet Il piccolo giardino uppe i Taormina (de tre nedersta bilderna) och resten av veckan hos min kära kusin bland citruslundarna i Trappitello.

Vi har strosat runt i Taormina, badat i Mazzaro, njutit av sol, poolbad och magisk utskikt på hotellets takterass, utforskat Etna i kyla och blåst på 2000 meters höjd, beundrat utsikten uppifrån Castelmola, shoppat, ätit gott, umgåtts och njutit av det italienska livet och atmosfären.

Vädret har för det mesta varit bra, men har växlat och vi har haft sol, moln, ösregn, blåst och till och med åska sista natten. Och klädseln har varit alltifrån bikini till dunjacka.:) Men så är det ju ganska sent på året också…

Detta är en plats som ligger mig så varmt om hjärtat och som jag har så många minnen ifrån. Första gången jag var här var för ungefär trettio år sedan och jag kommer alltid att återkomma så ofta jag kan!

Hoppas att ni också har haft en skön vecka!

Christina

Ett svar på ”En underbar vecka på Sicilien…

  1. Pingback: Citronträd och längtan till Sicilien… | Ambienti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *