Sköna lakan från Dirty Linen

Dagarna har verkligen gått snabbt nu efter höstlovet. Jag har levt kvar lite i ”semesterbubblan” veckan som har varit och har inte velat släppa den sköna och avslappnade känslan. Jag har svårt att vänja mig vid att vi går mot allt kallare, kortare och mörkare dagar. När jag var ute i kväll såg jag att flera redan har satt upp ljusslingor i sina trädgårdar och på balkonger. Jag tycker att det känns lite tidigt, även om det ser mysigt ut och piggar upp i mörkret. Jag känner just nu mer för att förnya hemma med sköna kuddar, filtar och andra textilier och tända massor av levande ljus. Vårt sovrum skulle verkligen behöva lite nytt.

Hur härligt ser det inte ut med vackra lakan och örngott från Dirty Linen

Jag älskar den sköna känslan i den här bilden. Sedan kan man ju alltid diskutera sängens placering med huvudändan mot balkongdörrarna. Man ska ju helst försöka placera sängen så att man har uppsikt över dörrar och fönster. Men ibland är ju förutsättningarna så att det inte går att möblera på mer än ett sätt och då får man göra det bästa möjliga. Här kan de mörka gardinerna bakom sängen dras för och ge en tryggare och bättre känsla när man ska sova.

Så krispigt skön linnekänsla och så fina färger och detaljer…

Hoppas att ni hade en mysig Fars dag igår! Själv jobbade jag i Skanör på förmiddagen och sedan firade vi dagen med härlig lunch i Marcus Samuelssons restaurang Kitchen & Table högst upp på 25:e våningen i Malmö Live. Det kan verkligen rekommenderas – så god mat och helt fantastisk utsikt! Och att solen strålade mot en klarblå himmel gjorde ju inte upplevelsen sämre precis…:)

Ha en rikigt fin vecka! Förhoppningsvis tittar solen fram en del!

Christina

Ett svar på ”Sköna lakan från Dirty Linen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *