En vacker surfingbräda som inredningsdetalj

Det är mycket som händer just nu och avslutningar och helger avlöser varandra – och däremellan ska man hinna jobba lite också! Det är tur att det bara är roliga saker!

I fredags var det högtidlig skolavslutning för dottern och nu väntar ett långt och härligt sommarlov! Veckan som kommer tar vi det lugnt, men nästa vecka ska hon gå på vindsurfing kurs här i Lomma. Det är premiär för henne och jag hoppas att hon tycker det är kul! Själv har jag nämligen också tänkt försöka komma ut och surfa lite oftare den här sommaren och det är ju roligt om man kan dela samma hobby…:)

En sådan här vågsurfingbräda står högt på min önskelista just nu – inte minst för utseendets skull måste jag medge, den är ju bara så vacker! Jag hade lätt kunnat placera den inomhus lutad mot en vägg som en snygg inredningsdetalj…

 Firewire Baked Potato Timbertek

Firewire är ett märke som har blivit stort de senaste åren. Timbertek är en helt ny byggnadsteknologi som Firewire tagit fram och som nu lanseras. Kombinationen att använda olika träslag ihop med en lätt EPS kärna och balsakanter ger en extremt lätt och tålig bräda och Timbertek har betydligt mindre påverkan på miljön jämfört med andra traditionella brädor. Och så är den snygg också! Jag hittade den hos Surfers i Varberg när vi var där för några veckor sedan.

 Idag har vi haft soligt och härligt väder och har varit på stranden och badat. Det var lite kyligt i vattnet måste jag medge, men ett dopp blev det i alla fall!

Ha en riktigt skön vecka!

Jag ser att det redan har hunnit bli måndag när jag publicerar inlägget…;-)

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *