Tapeter, Juniträd och snart midsommar…

Tittar in på bloggen som hastigast med ett inlägg innan jag tar midsommarledigt!

Jag håller just nu på att jobba med ett jätte spännande och roligt samarbetsprojekt (berättar snart mer!) och har då upptäckt Lotta Olssons härliga illustrationer – Lottas träd. Häromdagen såg jag till min glädje att de nu även finns som tapeter som är otroligt vackra och detaljrika, men ändå så stilrena.

På bilderna ser ni två av de tre tapeter som ingår i nya tapetkollektionen Blossom Trees för Photowall (tapeterna finns även med svart botten)…

Blommor och kransar hör midsommaren till och med Lotta Olssons vackra Juniträd, passar jag på att önska er en riktigt skön midsommarhelg!

Och förhoppningsvis tittar solen fram lagom till firandet i morgon!:)

Christina

Ett svar på ”Tapeter, Juniträd och snart midsommar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *