Ett skönt och välgörande bad…

…är lugnande för både kropp och själ!

I vårt badrum nere har vi badkar, men tyvärr tar jag mig alldeles för sällan tid för ett avslappnande bad. Men jag har som ambition att ändra på det nu! Tänk vad härligt att dimma ner ljuset, tända ett doftljus, hälla lite badolja i vattnet, känna värmen och invänta känslan av harmoni och välbefinnande…

Vi har ett vanligt fristående badkar på tassar, men jag har börjat drömma om ett massagebadkar. Förr tyckte jag att de var väldigt stora, fula och otympliga, men nu finns det många snygga modeller på marknaden – även de som passar för lite mindre utrymmen.

Westerbergs har ett stort utbud av snygga och bra massagebadkar, men även vanliga badkar, spabad och andra produkter för badrummet. I Skene Skog, mitt i Västergötland, ligger Nordens modernaste badkarsfabrik, där Westerbergs designar och tar fram massagebadkar som kombinerar ergonomi och tekniska detaljer med ett skandinaviskt formspråk. I sortimentet finns massagebadkar i flera olika former och modeller och med olika massagesystem. Man kan också skräddarsy badkaret efter sina egna önskemål. På hemsidan är massagebadkaren uppdelade i olika familjer, där varje familj har ett eget formspråk. Här följer ett urval med mina favoriter…

Pacefic 175 round har en mjuk form och passar om man vill bygga in badkaret, vilket jag tycker är jätte snyggt. Utsikten är ju inte så dum den heller…:)

Motion har en ergonomisk form och ren och tidlös design där allt onödigt är bortskalat. Helt i min smak!

Deep är ett ovalt fristående massagebadkar. Snyggt eller hur? Man kan välja mellan tre olika massagesystem och badkaret finns också i en rektangulär modell.

Hos Westerbergs finns även väldigt snygga vanliga badkar. Jag gillar speciellt det här ellipsformade karet med ett härligt djup, som ger en skön spakänsla…

Ellipse är designat av Måns Broman och är tillverkat i solid gjutmarmor som håller värmen länge. Ytan är mjuk och härligt sidenmatt.

I outlet butiken Badlagret.se går det att hitta fina badrumsprodukter från Westerbergs, men även från Hafa, till superbra priser!

Det är mycket som ska stämma när man väljer badkar; förutom måtten, formen och designen är ju funktionen otroligt viktig. Kanske väljer du att satsa på ett massagebadkar utomhus istället för inne? Mitt råd är att tänka igenom noga hur du vill använda badkaret. Och det lönar sig oftast att satsa på kvalitet och en snygg och tidlös design!

Hur ser ditt drömbadkar ut?

Ha en fortsatt skön vecka!

Christina

Inlägget är gjort i samarbete med Westerbergs/Hafa Bathroom Group.

Ett svar på ”Ett skönt och välgörande bad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *