En sportlovshälsning…

Tittar in på bloggen som hastigast för att önska er en skön fredag!

Sportlovsveckan har gått väldigt fort…

Veckan började med strålande sol och i måndags när vi åkte över sundet till Den Blå Planet var det helt underbart väder.

Den blå planet är ritad av den danska arkitektfirman 3XN och en virvelström har fungerat som förebild för arkitekturen. Byggnaden ligger alldeles vid Öresund och är omgiven av en spegelbassäng och är därmed helt omgiven av vatten.

Jag kan rekommenera ett besök på Den Blå Planet. Det är en otroligt läcker byggnad med spännande arkitektur belägen intill Kastrup precis vid Öresund. Här finns hela 53 akvarier med fiskar från hela välden. Spännande för både stora och små! Det finns också en trevlig restaurang där man kan äta eller ta en fika och njuta av utskikten över sundet.

Resten av veckan har vi fyllt upp med lite blandade aktiviteter (och lite jobb mellan varven); ridning, biobesök, shopping och hemmamys och nu i eftermiddag blir det en tur till ishallen.

Men just nu slapper vi i soffan med varsin bra bok och en trave nya magasin. Ute regnar det och är mörkt och grått. En liten vit pärlhyacint piggar upp här på soffbordet…

Vi fick just besök av fönsterputsaren, och nu blev det genast lite ljusare…:) Tänk vad rena fönster gör mycket!

Ha en riktigt skön fredag!

Christina

2 svar på ”En sportlovshälsning…

  1. Vilken härlig vecka ni verkar ha haft!! Hos oss börjar sportlovet i morgon och här strålar solen som aldrig förr. Vi funderar på att ta oss en tripp till Granada. Vore kul!
    Kram
    Rebecca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *