Glimtar från vackra Skanör…

Så var det en ny vecka igen med nya utmaningar!

Vi hade en underbar dag i Skanör i lördags – mys på stranden, premiärdopp för dottern och provsmakning av läcker buffelmozzarella hos da Aldo. Det var matfestival hela helgen i Skanör Falsterbo och nere i Skanörs hamn serverades det och såldes alla möjliga lokala läckerheter. Och vädret visade sig från sin allra bästa sida…

Ett snabbt besök i den härliga inredningsbutiken Nydahl blev det också. Här finns så mycket vackert…

Jag fastnade för buddha statyerna i en snygg grå färg och funderar på om jag ska önska mig en. Men jag är inte helt säker på att den passar in hos oss…kanske vid vassen lite längre ner i trädgården. Jag får nog suga lite på den karamellen!

Hoppas att det här var en försmak på sommaren och att det fina vädret håller i sig nu…

Och ha en riktigt härlig vecka!

Christina

Ett svar på ”Glimtar från vackra Skanör…

  1. Jag var där för några år sedan! Fast det var ganska utplockat eftersom rean pågått ett tag. Mysig affär såg man att det var ändå, gillar stilen!
    Kram Irene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *