Hängare inspirerad av pianotangenter

Idag blir det tips på en snygg klädhängare inspirerade av tangenterna på ett piano!

Hängaren kommer från det belgiska designföretaget PER/USE och är designad av Patrick Séha. I PER/USE sortiment finns även andra snygga och smarta möbler och inredningsdetaljer. De utgår framförallt ifrån naturliga material som trä och glas och skapar tidlös design med känsla och ”twist” i.

Det är inte alltid så lätt att hitta snygga klädhängare. Jag brukar förespråka s k dold förvaring, men ibland passar det inte på grund av att utrymmet inte är tillräckligt djupt eller att dörröppningar och fönster är i vägen. Då är en sådan här dekorativ lösning som tar lite plats optimal tycker jag. Förvaringen blir ett konstverk i sig (och grovförvaringen får man lösa på annat sätt)…

Hängaren finns i två varianter, en större och en lite mindre, och i färgerna svart och vit samt i olika träslag. Krokarna liknar tangenterna på ett piano och fälls enkelt ut efter smak och behov när man trycker på dem. Den är snygg att luta mot väggen, men går också bra att hänga upp…

Jag tycker att hängaren är extra fin i valnöt. Jag kan föreställa mig den som en vacker detalj i ett ljust badrum…

Nu ska dottern och jag ta bilen upp till Karlskrona och hälsa på min mamma, medan sambon håller ställningarna här hemma! Vädret ser lovande ut!:)

Ha en fortsatt härlig vecka!

Christina

5 svar på ”Hängare inspirerad av pianotangenter

  1. Jag föredrar också dold förvaring så man slipper se ”röran” men den här var ju jättefin och det är alltid trevligt med en tanke bakom! Själv har jag platsbyggt garderob med glasdörrar, det fungerar alltid i en hall. Den svarta smala skulle jag kunna tänka mig på en vägg vid sidan om i min hall.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *