Härliga dagar på Malmö Garden Show

I dag tar jag det lugnt efter tre intensiva, härliga och inspirerande dagar på Malmö Garden Show. Det var en riktigt lyckad trädgårdsfest och Malmö visade sig dessutom från sin allra bästa sida med strålande solsken! Jag jobbade hos URBANERO alla tre dagarna (se förra inlägget). Tack alla ni som besökte vår monter – det blev många intressanta och inspirerande samtal kring odling och jag lärde mig mycket nytt; inte minst av alla härliga barn som skapade fina gipsdjur med krasseoldingar på hos oss!

Jag hade inte så mycket tid att titta runt bland de andra utställarna i år, men hann i alla fall se de vackra Idéträdgårdarna och inpirationsbalkongerna och hittade mina favoriter…

Den här ljuvliga drömmen går ju bara inte att motstå! Tänk att få sjunka ner i soffan omgiven av ett hav av doftande rosor…Den vackra idéträdgården är skapad av Maria Forssell som driver Paradis Trädgårdsdesign i Helsingborg.

Min absoluta favorit var dock denna harmoniska och rofyllda oas – Urbant uteliv på liten yta. Jag älskar känslan i trädgården, pizzaugnen och de rostfärgade detaljerna till det gröna – så snyggt!

 Idéträdgården är skapad av trädgårdsmästaren Anders Mårtensson och stylisten och trädgårdsdesignern Ulrika Grönlund som ni också ser här i trädgården…

Bland inspirationsbalkongerna fastnade jag för Havsnära skapad av Monika Jönsson från Ekbacken 939 (som håller till här i Lomma)…

Nu jobbar jag hemifrån några dagar innan det är dags för lite nya äventyr!

Ha en riktigt skön vecka!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *