Välkommen till URBANERO på Malmö Garden Show!

Nu är det åter dags för Malmö Garden Show! Trädgårdsfesten som varje år lockar ungefär 50 000 besökare pågår den 27-29 maj i Slottsträdgården i Malmö och är en av norra Europas mest inspirerande mötesplatser för trädgårds- och odlingsälskare. I tre dagar bjuds här på massor av inspiration om hur man kan utveckla sin trädgård eller hemmaodling. Man hittar alltifrån vackra idéträdgårdar och inspirationsbalkonger till intressanta och engagerade producenter och odlare som ställer ut sina produkter.

I år kommer jag inte bara att besöka mässan, utan även jobba i utställningen. Ni träffar mig hos URBANERO som i år är partner till Malmö Garden Show och har bidragit till att profilera mässan med produkter till utställningar och evenemang.

URBANERO är ett ungt, kreativt designföretag som vill bidra till en grönare, snyggare och uthålligare värld genom en rad smarta produkter…

Krukan Microgarden finns i tre storlekar och blev utsedd till Årets Trädgårdsprodukt 2015. Den är tillverkad av ett mjukt mikrofibermaterial som andas och skyddar växternas rötter mot övervattning och röta. När den inte används är den lätt att vika ihop och tar liten plats. Krukan Garden Drop har hämtat sin inspiration från vattendroppen – källan till allt liv i trädgården. Den är inte bara vacker, utan formen ger också maximalt utrymme för rötterna att växa.

Med Hanging Garden är det enkelt att skapa en härlig grön oas på balkonen eller terassen! Du kan både använda den med en kruka i eller odla direkt i den.

Window Garden är den smarta krukan för kryddväxter som inte bara gör att de växer sig större och lever längre, utan också sparar plats på fönsterbrädan.

Förutom den snygga designen, har alla URBANEROs produkter en genomtänkt funktion och form och skapar större, friskare växter genom att skydda mot övervattning och röta. Produkterna har låg vikt och kan vikas ihop när de inte används. Energin som används i tillverkningen och driften kommer från sol, vind och vatten och tillverkare och leverantörer engageras  i att ta fram ännu bättre material, som håller samma funktioner – eller fler – men som ytterligare minskar miljöpåverkan. Visionen är att  verka i ett nollsummespel, där världen kan få utvecklas ifred, utan att arbetet påverkar den.

Produkterna kommer att finnas till försäljning i utställningen och Olof Nauclér, som har grundat URBANERO, delar med sig av sin kunskap, sina idéer och sitt engagemang kring hemmaodling.

Välkommen att träffa oss på Malmö Garden Show!

Vi hoppas på gröna, härliga, soliga och inspirerande dagar…

Christina

Inlägget är gjort i samarbete med URBANERO.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *