Härligt höstlov…

Tack för att ni har tålamod och fortsätter att kika in här på bloggen, trots att det just nu går så många dagar mellan uppdateringarna!

Jag har varit lite småkrasslig ett tag, men nu känner jag mig bättre och dottern och jag njuter av det sköna höstlovet! Vi är hemma och har inte planerat så mycket utan tar dagarna som de kommer. I början av veckan blev det en hel del ridning för min dotters del och jag tycker det är så mysigt att hänga med till stallet och pyssla med hästarna. I eftermiddag blir det en tur in till Malmö för lite shopping och biobesök.

I början av veckan längtade jag efter sol och värme, men idag känns det faktiskt riktigt mysig att vara hemma i det fina och soliga höstvädret!

En liten weekendresa till Göteborg med familjen har just bokats in och då är ett besök på Artelleriet som har så många fina saker ett måste. Härifrån kommer de här snygga vaserna i mässing…

 Nu ska jag ta en promenad i solen och riktigt insupa och njuta av höstens vackra färger. Kameran får följa med. Tänk på att just bilder från naturen fungerar utmärkt som grund för moodboards och inspiration när du ska färgsätta ditt hem!

Höstfärger på stranden här i Lomma (Instagram bild tagen för ett tag sedan).

Hoppas att ni också har en skön vecka!

Christina

2 svar på ”Härligt höstlov…

  1. Inte duggar inläggen tätt hos mig heller! 😉 Tror jag har lite inspirationsbrist för tillfället, får hoppas den kommer tillbaka.
    Man fattar inte att vi är inne i november, vädret är ju som i början av hösten. Idag sken solen och den värmde faktiskt på ryggen. Men bada är långt bort men väldigt vackert på ”din” strand med alla färgerna!
    Ha det så mysigt i Göteborg, Artelleriet är absolut värt ett besök! Missa inte heller Floramor och Krukatös som ligger på gångavstånd, kolla in hemsida för vägbeskrivning.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *