Nya favoriter från Klong

Jag blev så glad när jag såg att Klongs vackra oljelampor nu finns i tre olika grå nyanser…

Patina Terra. Design Mats Broberg & Johan Ridderstråle.

Så vackra! Och precis lagom mycket mässing nu för min del. Det finns en riktigt ljust grå nyans och två varianter av den mörkare grå; en för den lilla lampan och en lite mörkare för den större. Kanske ett bra julklappstips att ge bort till någon man tycker om eller att önska sig själv!

Veckorna går ju otroligt snabbt nu och julmånaden är inte så långt borta (även om det inte känns riktigt så än). Den här vackra ljusstaken, också en nyhet ifrån Klong, får gärna pryda mitt bord i advent…

Fira Advent. Design Mia Cullin.

Ljusstaken är tillverkad i pulverlackerat stål med en lös insats i mässing. Insatsen kan avlägsnas och gör ljusstaken flexibel att användas för andra ändamål när julen är över. Jag tycker ljusstaken är väldigt vacker som den är, fast det är också fint att lägga i lite mossa eller några gröna kvistar.

Men än är det ett tag till advent och nu är det Halloween som gäller! Jag var uppe tidigt i morse och sminkade en liten häxa med grön/vitt ansikte, svarta läppar och tovigt vitsprayat hår med en spindel i till skolans Halloweenfest. So scary!;-)

Ha en riktigt skön fredag!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *