Härligt sänglinne från Canada Goose Home

Det blir ett sent inlägg i kväll!

Idag har jag jobbat hela dagen med ett spännande projekt som jag snart kommer att berätta mer om. Mycket skyltning och styling har det handlat om idag, mer avslöjar jag inte just nu…

Vem har inte lust att sjunka ner i den här sängen efter en lång arbetsdag?

 Canada Goose Home erbjuder härliga duntäcken och kuddar, filtar och sänglinne i snygga färger och stilrena, klassiska mönster. Lakanen och örngotten säljs separat, så att man själv kan plocka ihop dem och kombinera efter sin egen personliga smak och stil. Perfekt!

Företagets signum som alltid finns på produkterna: en röd knapp och ett vävt Canada Goose Home-band runt om. Sänglinnet håller mycket hög kvalitet och för optimal färghärdighet färgas garnet innan tyget vävs. Mitt råd är att satsa på hög kvalitet på såväl täcken, kuddar som sänglinne. Det känns både skönt och lyxigt och lönar sig definitivt i längden!

Nu ska jag snart krypa till kojs…Tyvärr, har jag inga Canada Goose lakan än, men jag kommer att sova gott ändå!

Ha en skön kväll och en härlig fredag!

Christina

3 svar på ”Härligt sänglinne från Canada Goose Home

 1. Jättefina lakan! Tyvärr alldeles för mycket pengar att lägga på bäddlinne… i mitt tycke, det blir 3700 för det rutiga till en dubbelsäng när jag kollat! Tyckte det var så fint… men får man verkligen så mycket bättre kvalité? Tveksamt! Nej, jag tycker det är mycket roligare att köpa nytt då och då. Hemtex percalebomull har jag fastnat för, den är superbra!
  Menar inte att vara negativ men ibland tror jag en del företag hugger i så de nästan spricker… haha!
  Kram på dig!

  • Jag håller med om att det blir dyrt för en dubbelsäng. Jag brukar hålla utkik efter kampanjer och extraerbjudanden och passa på då! Men Hemtex har också jätte bra lakan…:)
   Kram
   Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *