Vitrin på höga ben från Norrgavel

Tänk att Norrgavel firar 20 år i år. Jag kom ihåg när jag såg deras möbler för första gången på bomässan Bo93 i Karlskrona och förälskade mig i det halvcirkelformade bordet på tre ben. Det blev mitt så småningom och pryder nu vår hall. Och jag tycker fortfarande lika mycket om det! Det är det som jag gillar med Norrgavels möbler – den snygga designen, funktionaliteten, den höga kvaliteten, omtanken om miljön och att de är så tidlösa och håller hela livet.

En av årets designnyheter är den här underbart vackra vitrinen på höga ben. Skåpet är helt i massiv björk och kan fås med hyllor i klarglas eller trä. Uttrycket blir helt olika, broende på vilket man väljer…

Det snygga stativet som skåpet vilar på, tillför en avrundad mjuk elegans och får den tunga överdelen att kännas lätt svävande. Snyggt, eller hur?

Ha en riktigt skön söndag!

Väderprognosen ser tyvärr inte så bra ut för oss här nere i söder – jag tror att jag ska passa på att rensa och städa lite i källaren!

Christina

2 svar på ”Vitrin på höga ben från Norrgavel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *