Hylla och högtalare i ett

Här kommer ytterligare ett högtalartips…

Det här tycker jag är en jättesmart lösning som kombinerar form och funktionalitet på ett bra sätt. Högtalaren fungerar även som en hylla och blir därför en naturlig del av rummets inredning!

Produkten heter aSHELF och kommer från danska Kreafunk. Den är mycket lättplacerad och passar i de flesta typer av rum. Hyllan har integrerad högtalare, förstärkare och bluetoothfunktion och kan fås i tre färger: svart, vit och natur. Det är bara att plugga in sin IPhone eller IPod – som laddas under tiden man lyssnar på musiken.

Det är alltid intressant att höra storyn bakom en produkt. Idéen till den här kom till på en servett i ett café i danska Aarhus!

Om ni är intresserad av produkten, hittar ni olika återförsäljare här (säljs även online).

 Nu blir det fredagsmys hemma hos oss och lite förberedelser inför helgen väntar också…

Jag ska nämligen gå på inredningskurs i dagarna två – Sköna Hems fortsättningskurs som hålls i Malmö den här helgen. Jag ser verkligen fram emot att få lära mig nya saker och få ny inspiration! Grundkursen som jag gick för ett år sedan var väldigt bra, så förväntningarna är höga!

Ha en riktigt skön helg!

Christina

4 svar på ”Hylla och högtalare i ett

 1. Det här var ju en kanonbra/snygg/smart hylla! Gillar verkligen idén när man smyger in teknik i inredningen. Man måste ju ha den men så skönt att slippa stora saker som stör. En sådan kan jag gott tänka mig!
  Hoppas kursen levde upp till dina förväntningar!
  Kram

  • Ja, så är det ju tyvärr! Man kan inte få allt…
   Förhoppningsvis håller den länge! 🙂

   Önskar dig också en trevlig adventshelg!

   Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *