I kärlekens tecken…

 Idag, på Alla hjärtans Dag, skämmer vi gärna bort våra nära och kära lite extra…

Vid olika högtider försöker jag också att ge ett litet bidrag till någon organisation som arbetar med forskning eller välgörenhetsprojekt. Jag vill därför tipsa om Childhoods fina jubileumsarmband. Ge bort det till dig själv eller någon som du tycker om! Samtidigt stödjer du Childhoods arbete för att förebygga att barn runt om i världen inte utsätts för olika typer av övergrepp. Med armbandet vill Childhood också påminna om allas rätt till en barndom.

Som ni ser finns armbandet i en rad olika färger – varje färg representerar en artikel i FN:s barnkonvention. Det kan beställas med rosé- eller silverpläterade pärlor. Svårt att välja, eller hur? Men varför inte ett vackert rött armband idag på Alla hjärtans Dag?

Vilken färg jag har beställt får ni se i ett senare inlägg…:)

Ni beställer jubileumsarmbandet här. Armbandet kostar 500 kr och 255 kr per sålt armband går oavkortat till Childhoods verksamhet.

Hur firar ni Alla hjärtans Dag? I vår familj brukar vi ge varandra någon liten present på morgonen – jag har redan fått fina rosor! Och i kväll ska min sambo och jag gå ut och äta medan dottern är på födelsedagsparty. Det ska bli så mysigt!

Men först ett skönt yogapass i Hälsans Rum i vackra Alnarpsparken…

Jag önskar er en riktigt fin och kärleksfull Alla Hjärtans Dag!

Christina

Ett svar på ”I kärlekens tecken…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *