Att ta vara på idéer…

Ibland känner man sig så där riktigt kreativ och idéerna bara poppar upp…

Men hur ofta är det inte som de lika snabbt glöms bort och rinner ut i sanden! Det är ju inte säkert att man kan ta till vara på alla på en gång, ens har lust att göra det eller att det är rätt tidpunkt. Då gäller det att spara dem till ett bättre tillfälle, så att de inte glöms bort. Jag kom att tänka på den här bilden som jag tog på möbelmässan i förra veckan…

Detalj i AFG:s monter på Stockholm Furniture & Light Fair. Här används boxarna för information.

Kanske väljer vi istället att spara tankar och idéer i någon anteckningsbok eller i mappar digitalt, men visst vore det kreativt och dekorativt att ha ett liknande system på kontoret? En dag när idéerna sinar är det ju bara att se vad man har på lager! Eller tömma boxarna systematiskt och realisera alla superbra idéer en efter en!

Just nu känner jag att jag har många idéer; både när det gäller inredningslösningar och om hur jag vill utveckla mitt företag på sikt…

Ha en riktigt kreativ och givande dag!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *