Inredningsstyling och höstfeeling…

Vad dagarna går snabbt just nu! Jag har som ambition att vara lite flitigare här på bloggen nu när hösten kommer, men den här veckan har det tyvärr inte blivit så mycket med det. Dottern började skolan igår och jag ägnade hela dagen åt inredningsstyling och fotografering ute hos Flädie Möbler. Jag kommer snart att berätta mer om det samarbete som jag har inlett med Flädie Möbler och fotografen Martin Hållö Spencer, som tog alla bilderna till vår gemensamma hemsida igår!;-)

Jag passade på att ta lite bilder ”behind the scenes”. Den vackra vasen Äng från Klong  i klarglas/mässing var en del av inredingsdetaljerna som var med…

Och med denna bild passar jag på att önska er en riktigt härlig fredag!

Nu ska jag bege mig ut och besöka ett showrum inne i Malmö och göra lite andra ärenden inför helgen…

…och ikväll tänder vi nog en brasa; det är ju riktig höstfeelig ute!

Christina

2 svar på ”Inredningsstyling och höstfeeling…

  1. Jag bloggar ju inte heller alltför ofta! Inte sitta vid datorn för mycket… bloggtorka… andra projekt! Man får helt enkelt fördela tiden!
    Men vad spännande det låter… och hemsida, hoppas du snart avslöjar mer!
    Älskar den vasen!
    Kram och ha en fin vecka!
    Irene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *