Ljusstaken Liljan i nyproduktion

Eftersom det gick ut ett pressmeddelande nu i veckan, är det säkert en del av er som redan har hunnit läsa att den klassiska ljusstaken Liljan kommer i nyproduktion hos Skultuna i höst. Jag vill ändå ta med det här på bloggen, för jag tycker så mycket om den. Den är så vacker och tidslöst elegant! Liljan är formgiven av Ivar Ålenius Björk och producerades tidigare av numera nedlagda Ystad Metall.

Pressbild från Skultuna.

Även om originalet går att få tag på på loppisar och auktionssajter, kommer nyproduktionen säkert att bli en succé och jag tror att vi kommer att få se mycket av Liljan framöver.

Vad har ni för er denna regniga söndag? Hos oss har det öst ner precis hela dagen och det känns riktigt höstlikt. Jag som så gärna vill hålla kvar sommaren lite till! Men på torsdag börjar skolan här hos oss, så det är bara att ställa in sig på att den går mot sitt slut.

Vi har passat på att städa och rensa undan lite idag och nu spelas det Wii här vid sidan om igen…;-) Själv ska jag planera och förbereda inför veckan som kommer, bland annat står lite styling och fotografering på schemat.

Ha en riktigt skön söndagskväll och en bra start på nya veckan!

Christina

Ett svar på ”Ljusstaken Liljan i nyproduktion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *