Inspiration från Löddeköpinge Plantskola…

Efter att ha hämtat dottern på sleepover party i förmiddags, tog jag med mig familjen till Löddeköpinge Plantskola – en helt ljuvlig oas full av underbara växter, vackra krukor och fat, spaljeer, buddha statyer och andra fina trädgårdsdetaljer, och så ett par söta katter till dotterns stora förtjusning! Här kan man strosa omkring hur länge som helst och drömma och inspireras…

I växthuset med fikonträd, citrus, myrten, kryddor och andra medelhavsväxter – allt vackert arrangerat i grupper och stilleben – råder en nästan magisk stämning!

Den här gången blev det bara en vacker vit bondpion som fick följa med hem. Vi var intresserade av ett persikoträd, men de som fanns var tyvärr lite för små. Men det går kanske att beställa ett större…;-)

Vi fick däremot fullt av inspiration och har ägnat större delen av eftermiddagen åt trädgårdsfix här hemma i det soliga vädret!

Och i morgon förmiddag blir det mer trädgårdsinspiration på Malmö Garden Show

Ha en riktigt skön helg!

Christina

2 svar på ”Inspiration från Löddeköpinge Plantskola…

  1. Synd det är så långt till Löddeköpinge! Jag saknar den typen av trädgårdsbutik i Göteborg, att gå en halv dag och fantisera och drömma! Och där man kan hitta nåt extra, både växter och saker till trädgården.
    Ha en fin vecka!
    Kram Irene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *