Kosta Boda Bruk – nya muggar i höstens färger…

Hösten kom snabbt och med den kom tyvärr förkylningen. Både dottern och jag har åkt på varsin rejäl omgång med feber, halsont, hosta och snuva. Så segt! Jag som har så många projekt på gång och så gärna vill vara pigg och full av energi. Jag har försökt att vila så mycket som möjligt, men samtidigt jobba så mycket jag har kunnat – mycket te och olika citron- och honungsdrycker har det blivit! Det känns lyxigt och uppiggande med en fin mugg att dricka ur…

Kosta Bodas snygga serie Bruk utökas nu med fler muggar. Serien Bruk är framtagen för att användas – varje dag. Föremålen ska var sköna att hålla i och de är skapade med stor omsorg om detaljerna och livslängden. Anna Ehrner har formgivit serien.

Muggar i nya höstfärger: Rökgrå, havsturkos, jeansblå och vinröd. En vit mugg finns sedan tidigare. Det praktiska locket håller värmen i koppen eller fungerar som underlägg.

Snygga espressomuggar för varma drycker, små aptitretare eller kanske en dessert.

Namnet Bruk syftar på ”att brukas” men har också anknytning till den speciella plats där allt började: den småländska byn Kosta med sitt gamla glasbruk, mitt i sagolik natur med glittrande sjöar och djupa skogar. Med över 275 år av samlad erfarenhet och hantverkstradition skapas här hållbara produkter av hög kvalitet.

Det är extra roligt att skriva om Kosta här på bloggen, eftersom jag är uppvuxen i just de trakterna! Om ni vill veta mer om serien Bruk kan ni läsa mitt tidigare inlägg från lanseringen förra hösten här.

Nu hoppas vi på bättring, ny energi och en fin höstvecka!

Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *