Längtan efter sol och värme

Jag har ju lovat att bjuda på lite italiensk design här i bloggen emellanåt…

En av mina absoluta favoriter när det gäller möbeldesign är Paola Lenti. Hos Paola Lenti hittar du möbler, mattor och textilier för såväl inomhus- som utomhusbruk. Det som kännetecknar Paola Lentis möbler är balansen mellan det urspungliga och det moderna, samspelet mellan inomhus- och utomhusmiljö samt kombinationen av traditionellt hantverk och den senaste tekonologin. Materialen är naturliga och hållbara och designen är tidlös, enkel, ren och funktionell och bara så underbart estetiskt vacker! Jag tycker att möblerna passar utmärkt såväl i hemmiljö som i offentliga miljöer.

Just nu drömmer jag om sol och värme och inspireras av alla vackra utemöbler som finns hos Paola Lenti…många av dem passar även bra inne, t ex i ett vardagsrum med öppningsbara fönsterpartier ut mot terassen eller trädgården.

 

Min favorit är soffan Sabi som finns i en rad olika utföranden. Jag tycker allra bäst om den i naturfärger, men jag såg att den nu också finns i trendiga pastelliga färger…

Alla bilder är hämtade från Paola Lentis hemsida. Titta gärna in där – det finns så många vackra bilder att inspireras av och det är lätt att drömma sig bort!

Christina

Ett svar på ”Längtan efter sol och värme

  1. Pingback: När ute blir inne | Ambienti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *