När ute blir inne

I går hade vi en riktigt härlig vårdag här ner i Skåne. Äntligen kom det lite värme och vi njöt hela söndagen ute i trädgården…Så underbart!

Vilken lycka det hade varit att ha det här vackra flyttbara lilla sommarhuset i form av en dagbädd att krypa upp i med några inredningstidningar eller en god bok… Nu har vi ju tyvärr ingen sjötomt, men det hade säkert gått bra ändå!

Dagbädden Cottage är designad av Patricia Urquiola (som jag har skrivit en hel del om här på bloggen tidigare) för spanska Kettal.

Den nya utemöbeln Swingrest, designad av Daniel Pouzet, från tyska Dedon är också så läcker! Vill man inte ha den upphängd som på bilden, går den bra att ställa direkt på marken. Den kostar dock en hel del tyvärr…

När det gäller utemöbler är annars italienska Paola Lenti en av mina favoriter…

 I det här inlägget som jag gjorde redan i januari, hittar ni fler av Paola Lentis vackra möbler.

Vi håller som bäst på att planera en ny uteplats i vår trädgård och väntar lite nya trädgårdsmöbler i nästa vecka, dock av det mer traditionella slaget. Men ändå så tidlöst vackra tycker jag, nämligen klassiska Viken från Berga. Vi har redan ett lite mindre bord med stolar som ska få flytta till den nya uteplatsen med singel lite längre ner i trädgården, medan den större gruppen som vi nu har beställt ska få ta plats på trädäcket.

Vad har ni för planer för trädgården eller balkongen?

Ha en riktigt fin måndag!

Christina

Ett svar på ”När ute blir inne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *