Liselotte Watkins illustrationer hos Granit

Nu på vårkanten brukar jag alltid få lite extra lust att städa, rensa ut och organisera. Jag älskar vackra askar och lådor i olika storlekar, där man kan gömma undan småsaker och få rena ytor.

De här fina askarna är formgivna av Liselotte Watkins exklusivt för Granit. Produkterna är designade för att passa specifikt i en walk-in-closet-inspirerad miljö, men jag tycker att de passar lika bra i arbetsrummet eller i vilket rum som helst egentligen. Hattaskarna är ju bara så snygga!

Konstnären och illustratören Liselotte Watkins är bosatt i Milano. Hon skapar alltid personer och deras omgivning när hon tecknar. Hon berättar själv att hon är på jakt efter en ny studio och i denna illustration troligen har skapat en slags drömstudio – ett drömscenario med alla saker i ordning och massa plats att rita och fixa. Precis så som jag också vill ha det!

Förutom de fina askarna ingår det ett doftljus, en galge i återvunnet papper, en väska och ett print i serien. Produkterna började säljas i förra veckan och säljs i begränsad upplaga i Granits fysiska butiker samt i webbshopen under februari månad. Det gäller med andra ord att skynda sig! Jag tänkte passa på att kolla in dem när jag ska in till stan lite senare i veckan…

På min dotters önskelista till födelsedagen stod det bland annat att hon vill rensa i sitt rum, få bättre förvaring och lite nya ”vuxnare” saker. Jag har bland annat lovat att sy ett tygförhänge framför en låg hylla, för att dölja böcker och annat som hon tycker har lite för mycket färg för att passa in i inredningen. Sådan mor, sådan dotter! Rummet går i vitt, lila, svart och grått. I förra veckan köpte vi lite nya förvaringsboxar och Arne Jacobsens snygga muggar med bokstäver som pennmuggar. Det blev fina förvaringsboxar från Hemtex i grå och vita nyanser. De är både snygga och väldigt prisvärda!

Förvaringsboxar från Hemtex.

Jag lovar att visa bilder från dotterns rum när allt är på plats…

Ha en fortsatt fin dag!

Christina

Ett svar på ”Liselotte Watkins illustrationer hos Granit

  1. Har nog fått dille på boxar av olika slag! 🙂 Hemtex-boxarna har jag redan köpt, har också från Ikea och ett par från Granit. Får se om jag hinner kolla in dom här innan februari är slut, de skulle definitivt passa in här!
    Fin onsdag!
    Irene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *