ForLife – stöd till cancerforskningen

Det här fina armbandet sitter just nu på min arm av en alldeles speciell anledning, nämligen för att stödja cancerforskningen. Det är något som ligger mig mycket varmt om hjärtat, eftersom jag själv har många närstående som har drabbats av sjukdomen.

 Armbandet har tagits fram via sysselsättningsprojektet ForLife. Projektet föddes då ett flertal nära personer till grundarna, inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer. ForLifes grundare bestämde sig för att själva vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning. Grundidén är att sälja enkla, smarta och användbara produkter där hela överskottet går till cancerforskningen.

Vill du också vara med och göra skillnad? I så fall kan du köpa armbadet här. Armbandet kostar 100 kr och finns med budskapen Zero Cancer och For Life. De svartvita armbanden med pärlor i silver eller guld är helt nya. Jag har sedan tidigare ett ett armband med färgglada pärlor som jag också gärna använder. Det finns också ett smart barnarmband som man kan få sitt mobilnummer på. Du hittar alla modellerna i webbutiken, där det också  finns halsband och tuffa mobilskal.

Ha en fortsatt skön dag!

Christina

2 svar på ”ForLife – stöd till cancerforskningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *