Lyssna på nya IKEA katalogen!

Ja, du läste rätt! I år kan vi lyssna på den nya IKEA katalogen. Istället för IKEA:s årliga pressevent när de lanserar den nya katalogen, presenterar de istället IKEA Podologen – en podcast fylld av skratt och värme – som utforskar människors spännande liv hemma.

I sju avsnitt sänder radioprofilen Kjell Eriksson från sju uppslag i IKEA katalogen 2015. Programmet gästas av kända svenskar och livsstilsexperter som samtalar om allt från morgonstrategier till badrumslogistik. Det första avsnittet av IKEA Podologen släpps tisdagen den 8 juli kl. 8.00 och det sista avsnittet torsdagen den 14 augusti – samma dag som IKEA katalogen 2015.

Lotta Lundgren som gästar första avsnittet av IKEA Podologen.

Det första avsnittet av IKEA Podologen sänds från ett frukostbord på sidorna 140 och 141 i IKEA katalogen 2015. Här analyserar Lotta Lundgren, Adam Tensta och Kjell Eriksson morgonens möjligheter och begränsningar. IKEA Podologen bjuder även på statistik hämtad ur IKEA:s globala rapport Life at Home Report där livet hemma i åtta storstäder runt om i världen undersöks och jämförs. Jingeln till podcasten är inspelad med hjälp av möbler från den nya IKEA katalogen som instrument. Undrar hur det låter?

Podcasten publiceras på www.ikea.se/podologen och finns även på itunes, Google Play och där podcast finns. Dessutom distribueras den via ACAST, och är världens första interaktiva företagspodcast – med bilder, länkar, musik etc som kopplas till innehållet i podcasten.

Spännande, eller hur?  Och kul med lite nya grepp!

Ha en riktigt skön fredag!

Christina

Ett svar på ”Lyssna på nya IKEA katalogen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *