Ny pall från Norrgavel

I förra veckan hämtade jag hem min nya pall, som jag beställde från Norrgavel innan jul. Den är målad i grafitgrå tempera och matchar vårt hallbord och spegel (också från Norrgavel) perfekt.

Jag blev så glad när jag såg att Norrgavel har utökat sitt sortiment med pallar! Jag har länge letat efter en pall som passar i vår hall. Jag tycker att den här är så fin och enkel i formen och den är skön att sitta på när man tar på och av stövlar och skor eller bara väntar på att någon ska bli klar…

Kudden som ligger på pallen kommer från Tine K Home.

Nu saknas det bara ett drapperi framför klädförvaringen, sedan kan jag visa en bild över helheten. Vi hade från början tänkt sätta upp skjutdörrar framför garderoben, men tycker att ett drapperi ger ett mjukare intryck i vår lilla hall.

I eftermiddag ska jag förbereda mig inför ett kundmöte i Stockholm som Jenny och jag ska på i morgon. Förhoppningsvis hinner vi med ett besök på Svenskt Tenn också innan vi åker hem!

Ha en fin dag!

Christina

 

2 svar på ”Ny pall från Norrgavel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *