Nyheter från danska Menu…

Jag börjar veckan med lite bilder från danska Menus fina monter på Northmodern i Köpenhamn förra helgen…

Dagbäddarna och de vackra lamporna i Tribecka-serien känner vi igen sedan tidigare, men det har kommit många andra snygga och praktiska nyheter i det redan stora sortimentet med möbler, belysning och inredningsdetaljer.

Massor av snygga lampor, nya vackra boxar och andra saker för bland annat kök, hall och badrum. Besticken är designade av Norm Architects. 

Hyllmodulerna som hänger på väggen kan varieras och kombinera på många olika sett, separat eller i varandra – både praktiskt och dekorativt! De söta nallarna och nya fina textilier, bland annat härliga kuddar, tillverkas i ett välgörenhetsprojekt som skapar jobb på plats i behövande länder (kommer tyvärr inte ihåg detaljerna…).

De vackar färgskalorna i neutraler, gröna, bruna och vinröda lite brända toner känns helt rätt och är så snygga att kombinera med varandra och de olika naturmaterialen som används. Produkterna visas i det praktiska hyllsystemet Stick.

Och om ni liksom jag gillar lampan med betongfot och mässingsknapp, JWDA Concrete Lamp, kan jag berätta att den nu även kommer med svart fot – också jätte fin!:)

Ha nu en riktigt skön vecka!

Christina

Ett svar på ”Nyheter från danska Menu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *